Radarvägen 12 / Hägernäs / Täby

Radarvägen 12

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
97 148
Boarea
58 kvm
Avgift
3 457 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Radarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad och trivsam hörnlägenhet i gott skick. Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till inglasad balkong i söder. Modernt kök med trivsam matplats invid öppning i väggen in till vardagsrummet. Rymligt sovrum samt stambytt badrum med badkar.

Gångavstånd till Roslagsbana och bussar i området. Bra närservice i Hägernäs Centrum. Härliga promenadstråk intill Hägernäsviken som enkelt nås via gångbro över E-18. Närhet till Rönningesjön med motionsspår, bad och populära Rönningeby- en levande lantbruks och kulturby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.