Sandborgsslingan 44 / Täby Kyrkby / Täby

Påkostat och attraktivt bostadsrättsradhus!

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
3 950 kr/mån
Driftkostnad
1 250 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2-plans Brf radhus
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandborgsslingan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sandborgsslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt och påkostat bostadsrättsradhus med gavelläge i Täby Kyrkby. Här bor du optimalt med låga driftskostnader och låg avgift. Planlösningen är öppen och generös samt bjuder på mycket ljusinsläpp. Nedre plan har golvvärme och består av en hall, stort badrum, kök, vardagsrum och förråd under trappan. Från vardagsrummet finns utgång till trädäckad uteplats och tomt i söder med sol hela dagen! Övre plan har radiatorer som uppvärmning. Här finns fyra sovrum, en klädkammare och ett badrum. Bra förvaringsmöjligheter, stort förråd utvändigt såväl som invändigt.

Mycket lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor, skolor, buss och Roslagsbanan. Det finns även gott om motionsspår i din närhet, samt flera golfbanor och Täby IP.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.