Skylvägen 40

Skylvägen 40


Visinge— Täby

Skylvägen 40



Visinge— Täby

Trevligt 1-plans kedjehus i barnvänliga och attraktiva Visinge med bästa solläget.

Välkommen till detta trevliga och barnvänliga kedjehus i ett plan om 118 kvm + 30 kvm biyta. Huset erbjuder 4 stycken rymliga sovrum samt ett öppet kök med plats för det stora sällskapet. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Två helkaklade badrum samt en generös tvättstuga med groventré. Garaget och förrådet når du direkt inifrån huset. Garageporten är utbytt mot en eldriven port. Samfälligheten erbjuder både tillgång till ett härligt poolområde och en föreningslokal samt fler fina lekplatser som tillhör samfälligheten.

Tomten är fördelade till både en fram och baksida, framsidan med altandäck i trä med bästa solläge. En markis för att ge både svalka och solskydd både på insidan och utsidan av huset. På baksidan finns en liten uteplats samt plats för både torkvinda och pallkragar för lite egen odling för den som önskar.

Området ligger centralt i Visinge, närmsta busshållplats ligger bara på några minuters promenadavstånd. Roslagsbanan på ca 10 minuters avstånd. I närområdet finns flertalet omtyckta skolor och förskolor. Ica Dragonen med generösa öppettider samt fina naturområden med motionsspår finns också nära till hands.


Boarea/biarea
118/30 kvm
Driftkostnad
47 751 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Skylvägen såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Skylvägen.

Boka värdering
Lotta Lönnquist, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd

Lotta Lönnquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.