Spegelbacken 50,1 tr / Gribbylund / Täby

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
165 683
Boarea
96 kvm
Avgift
7 657 kr/mån
Driftkostnad
334 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Spegelbacken 50,1 tr såldes av oss 2014-06-10. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och modern lägenhet. Lummigt beläget högst upp i låghus med balkong i söder.Egen ingång. Kök med vita kökskåp samt nyare vitvaror. Matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt utgång till balkong i söder. Tre sovum varav två med inbyggda garderober med skjutbara dörrar. Rymlig klädkammare med klädstänger och hyllplan för effektiv förvaring. Badrum med badkar och tvättpelare samt ett badrum med dusch.

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter.
5 minuters gångväg till den fina badjsön, Röningesjön och dess stora angränsande grönområden,Skavlötens friluftsgård, Rönninge By med 4-H gård.. Vintertid plogas sjön upp för skridskoåkning och längdspår.
Barnomsorg och skola i området samt bra kommunikationer med bussar till Täby C. I Gribbylunds C finns bl.a en ICA-affär, frisör, café, restauranger, bibliotek och videouthyrning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.