Torgnyvägen 38

Torgnyvägen 38

Slutpris

8 200 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Torgnyvägen 38


Slutpris
8 200 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Charmig och rymlig familjevilla med underbar tomt!

Här är ett unikt tillfälle att förvärva ett av de mysiga ”Bullerbyn-husen" i Byle, den natursköna och attraktiva delen av Täby Kyrkby. En rymlig familjevilla belägen på en lugn och barnvänlig adress omgiven av grönska, färgglatt blomster och trevlig grannsämja.

Villan består av tre rymliga plan och erbjuder 4 - 5 stora sovrum, flera generösa sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter samt en lyxig walk-in-closet. Här finns utrymme för flexibilitet och plats för den stora familjen samt gäster.

Ett stort vardagsrum med vacker kakelugn med utgång till den stora vackra tomten i bästa solläge ansluter i öppen planlösning till det moderna och rymliga köket. Villan har toalett på varje våningsplan, inkl. ett badrum samt separat bastu och dusch.
Intill huset ligger ett generöst garage med stor tillhörande förrådsdel och plats för två bilar på uppfarten.
Området tillhör de äldre delarna av Täby Kyrkby, nära naturen och grönskan med närhet till lokalt centrum med livsmedel, service och restauranger samt flera skolor och förskolor. För ett större utbud av butiker och service ligger både Täby Centrum samt Arninge centrum på en kvarts bil- eller bussresa bort och IKEA på en kort bilresas avstånd. Efter bara ett par minuters promenad når du bussar samt Roslagsbanan som tar dig in till centrala Stockholm på 20 minuter. Här är det lätt att trivas!


Boarea
220 kvm
Driftkostnad
47 085 kr/år
Tomtarea
966 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Torgnyvägen såldes av oss 2018-06-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Torgnyvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.