Valhallavägen 14 / Täby Trädgårdstad / Täby / Nyproduktion

Slutpris
7 100 000 kr
Referensnummer
133 203
Boarea/biarea
196/30 kvm
Driftkostnad
27 472 kr/år
Tomtarea
1 299 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Valhallavägen 14 såldes av oss 2014-02-24. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Trädgårdstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett toppmodernt. läckert, arkitektritat stenhus med generös takhöjd och stilrena materialval. Avancerat s.k. smart el system och bergvärme borgar för hög komfort och mycket låga driftskostnader. Golven är beklädda med polerat klinkergolv och ekparkett med golvvärme i hela huset. Entréplan bjuder på en öppen planlösning mellan köket, hallen och vardagrummet. Stora fönsterytor från golv till tak ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köksinredning från Noblessakök med vita skåpluckor och bänkytor i laminat med kalkstenskänsla. Vardagsrummet är inrett med en snygg designad murad öppen spis med höj och sänkbar glasfront.
På entréplanet finns även två sovrum och ett badrum med massagebadkar samt tvättstuga med groventré.

Elegant betongtrappa med massiva ektrappsteg leder upp till övervåningen. Hallen på övervåningen har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och generös takhöjd. Här finns tre sovrum varav två med fransk balkong samt ett stort badrum med svartlackad skåpinredning och dusch.

Stor och plan tomt vänd i sydväst med trädäckad altan och gräsmatta. Tomten är inramad med Tujahäck och elektrisk järngrind vid uppfarten. Garage om ca 30 kvm inrett med klinkergolv.

I närområdet finns flera förskolor samt en låg-mellanstadieskola. Med den nya norrortsleden tar det ca 15-20 min att åka till Kista. Tomten ligger också nära buss och Roslagsbanan som tar er in till Stockholm C på ca 25 minuter.

Välkommen till er läckra villadröm!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.