Valhallavägen 14

Valhallavägen 14

Slutpris

7 100 000 kr


Täby Trädgårdstad— Täby— Nyproduktion

Valhallavägen 14


Slutpris
7 100 000 kr

Täby Trädgårdstad— Täby— Nyproduktion

Välkommen till ett toppmodernt. läckert, arkitektritat stenhus med generös takhöjd och stilrena materialval. Avancerat s.k. smart el system och bergvärme borgar för hög komfort och mycket låga driftskostnader. Golven är beklädda med polerat klinkergolv och ekparkett med golvvärme i hela huset. Entréplan bjuder på en öppen planlösning mellan köket, hallen och vardagrummet. Stora fönsterytor från golv till tak ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köksinredning från Noblessakök med vita skåpluckor och bänkytor i laminat med kalkstenskänsla. Vardagsrummet är inrett med en snygg designad murad öppen spis med höj och sänkbar glasfront.
På entréplanet finns även två sovrum och ett badrum med massagebadkar samt tvättstuga med groventré.

Elegant betongtrappa med massiva ektrappsteg leder upp till övervåningen. Hallen på övervåningen har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och generös takhöjd. Här finns tre sovrum varav två med fransk balkong samt ett stort badrum med svartlackad skåpinredning och dusch.

Stor och plan tomt vänd i sydväst med trädäckad altan och gräsmatta. Tomten är inramad med Tujahäck och elektrisk järngrind vid uppfarten. Garage om ca 30 kvm inrett med klinkergolv.

I närområdet finns flera förskolor samt en låg-mellanstadieskola. Med den nya norrortsleden tar det ca 15-20 min att åka till Kista. Tomten ligger också nära buss och Roslagsbanan som tar er in till Stockholm C på ca 25 minuter.

Välkommen till er läckra villadröm!


Referensnummer
133 203
Boarea/biarea
196/30 kvm
Driftkostnad
27 472 kr/år
Tomtarea
1 299 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-02-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna på Valhallavägen 14 såldes av oss 2014-02-24. Se alla våra försäljningar i Täby

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.