Valhallavägen 7 / Täby Trädgårdstad / Täby

Slutpris
4 405 000 kr
Tomtarea
1 234 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Täby Rabarbern 5
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna tomt på Valhallavägen såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Trädgårdstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en av de sista tomterna i Täby Trädgårdstad! Högt belägen tomt med en byggrätt på hela 246 kvm bruttoyta! Ogenerat läge med utsikt över Täby Trädgårdstad. Detaljplanen tillåter byggnation av ett 2-plans hus på max 246 kvm byggyta eller 1-planshus på max 148 kvm byggyta, samt friliggande garage/uthus på 60 kvm byggyta.
Låga anslutningskostnader. Naturskönt boende i Täby´s nya exklusiva bostadsområde, nära till nybyggd förskola, skola och buss till Mörby Centrum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum. Under rusningstrafik på vardagar finns även buss 608 som på bara en halvtimme tar dig direkt från Jarlabankes väg till Humlegården.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.