Vollmervägen 10 / Ensta / Täby

Slutpris
5 170 000 kr
Referensnummer
162 713
Boarea/biarea
188/27 kvm
Driftkostnad
40 085 kr/år
Tomtarea
1 128 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-01-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Vollmervägen 10 såldes av oss 2014-01-15. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ensta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt fin och välhållen 1-plansvilla i originalskick med pool. Villan rymmer ett stort vardagsrum med öppen spis. Kök med matplats varav matplatsen har en öppen planlösning mot vardagrummet som kan delas av med skjutbar dörr. Fyra väl tilltagna sovrum med ett flertal inbyggda garderober för effektiv förvaring. Två wc och ett badrum samt en relaxavdelning med dusch och bastu. Vidbyggt garage samt carport. I soligt sydvästläge ligger poolen inramat med trädäck.

Lugnt och trivsamt villakavarter med direkt närhet till Stolpaskogens fina friluftsområde. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan osm tar er till Stockholm C. på 20 minuter.( 3 minuters gångväg till Ensta Station)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.