Vollmervägen 10

Vollmervägen 10

Slutpris

5 170 000 kr


Ensta— Täby

Vollmervägen 10


Slutpris
5 170 000 kr

Ensta— Täby

Välkommen till en riktigt fin och välhållen 1-plansvilla i originalskick med pool. Villan rymmer ett stort vardagsrum med öppen spis. Kök med matplats varav matplatsen har en öppen planlösning mot vardagrummet som kan delas av med skjutbar dörr. Fyra väl tilltagna sovrum med ett flertal inbyggda garderober för effektiv förvaring. Två wc och ett badrum samt en relaxavdelning med dusch och bastu. Vidbyggt garage samt carport. I soligt sydvästläge ligger poolen inramat med trädäck.

Lugnt och trivsamt villakavarter med direkt närhet till Stolpaskogens fina friluftsområde. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan osm tar er till Stockholm C. på 20 minuter.( 3 minuters gångväg till Ensta Station)


Referensnummer
162 713
Boarea/biarea
188/27 kvm
Driftkostnad
40 085 kr/år
Tomtarea
1 128 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-01-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Vollmervägen 10 såldes av oss 2014-01-15. Se alla våra försäljningar i Täby

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.