Elgentorpsvägen 22

Elgentorpsvägen 22

Slutpris

2 450 000 kr


Tullinge C— Tullinge— Botkyrka

Elgentorpsvägen 22


Slutpris
2 450 000 kr

Tullinge C— Tullinge— Botkyrka

Bekvämt boende med både hiss och terrass söker ny ägare.

Det är ingen tillfällighet att stora som små familjemedlemmar trivs så bra i Brf Akvarellen. Föreningen är unik i sitt slag och erbjuder bekvämligheter utöver det vanliga. Här finns bland annat bastu, pool, relaxrum, träningslokal, festlokal, hobbyrum, boule, lekplats och en gästlägenhet.

Lägenheten är 92 välplanerade kvm fördelat på vardagsrum, tre sovrum, badrum, kök med öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum samt generös hall med förvaring. Från vardagsrummet nås terrassen om hela 12 kvm med inbyggd planteringslåda. Här finns gott om plats för dig med "gröna fingrar" att skapa din egen oas. Vill du glasa in din terrass finns möjligheter till det. Lägenheten är i originalskick men har alla möjligheter för dig som vill renovera och skapa din egen stil.

På några få minuters promenad går nås Tullinge centrum där det bland annat finns matbutiker, restaurang, bank, apotek, blomsteraffär, inredningsbutik och tandläkare. Invid Tullinge centrum finns även pendeltåg och bussar. Älskar du att ströva runt i naturen så finns härliga natur och strövområden inom promenadavstånd. Varför inte promenera längs med Tullinge Strand, ta ett dopp i Tullinge sjön eller gå med i den lokala kanotklubben. Här finns även båtklubbar kring sjön. Flottsbro erbjuder vintertid flera nedfarter för utförsåkning, sommar tid mountainbike och bad m.m Från Elegentorpsvägen är det gångavstånd till flera skolor och en förskola finns i huset intill. Huddinge sjukhus och Södertörns högskola ligger ca 3,5 km bort och det finns bra gång- och cykelvägar dit.



Välkommen till Elegentorpsvägen


Boarea
92 kvm
Avgift
6 510 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-17

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Elgentorpsvägen såldes av oss 2023-04-17. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Elgentorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.