Katrinebergsvägen 165 / Tullinge Trädgårdsstad / Tullinge / Botkyrka

Sällan till salu i populärt barnvänligt område.

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
138/4 kvm
Avgift
5 415 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Katrinebergsvägen såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Katrinebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge Trädgårdsstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i tre plan för hela familjen om 138 kvm med egen liten trädgård och uteplats på husets både fram och baksida. Entréplanet erbjuder rymlig hall, duschrum, kök och vardagsrum med utgång till en insynsskyddad uteplats. Mellanvåningen rymmer tre sovrum, rymligt badrum samt ett allrum. Ett övre plan med sovrum, allrum och förvaringsmöjligheter. Tomten om ca 150 kvm erbjuder plana stenbelagda ytor. Separat förråd finns på tomten. Finns det plats för en studsmatta? Absolut. Fint läge i området med skogen inpå knuten och ett perfekt läge för både stora och små familjemedlemmar. Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.