Månskensvägen 107 / Tullinge / Botkyrka

Slutpris
1 870 000 kr
Referensnummer
160 384
Boarea
101 kvm
Avgift
7 078 kr/mån
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Månskensvägen 107 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Tullinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utmärkt familjeradhus med gavelläge och stor insynsskyddad tomt med bra lekytor för barnen. Beläget i mycket barnvänligt och bilfritt område med ett flertal lekplatser i närheten.

Genomgående fint skick med helrenoverat badrum, duschrum med WC, egen renoverad tvättstuga, två altaner, balkong, kök med ordentlig matplats och flertalet nylagda parkettgolv. På husets framsida finns ett ordentligt vinterbonat/tilläggsisolerat förråd med el indragen, som används som snickeriverkstad samt med huset följer bilplats i eget avskilt garage som ingår i avgiften.

Ett svårslaget läge som kombinerar barnvänligt och lugnt naturnära boende men ändå på promenadavstånd till Tullinge C, som erbjuder ett bra utbud av service, shopping och kommunikationer med buss samt pendeltåg.

Som område erbjuder Tullinge ett mycket naturnära boende med möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vid Tullingesjön ligger Stendalsbadet, och härifrån kan man ta sig till Flottsbro som erbjuder utförsåkning vintertid och bad sommartid. Friluftsområdet Brantbrink erbjuder både fotbollsplaner, tennisbanor, ishall och motionsspår. Lida friluftsområde med bad, skidbacke och belysta motionsspår ligger på bekvämt bussavstånd.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.