Solskensvägen 19, 6tr / Tullingeberg / Tullinge / Botkyrka

Fin 2:a på ett toppenläge i lugnt område med närhet till kommunikationer.

Slutpris
1 480 000 kr
Referensnummer
157 119
Boarea
63 kvm
Avgift
4 260 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solskensvägen 19, 6tr såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Tullinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullingeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett toppenläge i lugnt område med närhet till kommunikationer och en underbar natur hittar ni denna perfekta 2:a om ca 63 kvm i Tullingeberg. Stor balkong högst upp med härlig utsikt över den grönskande omgivningen i perfekt sydvästläge och insynsfri. Lägenheten är ljus och trivsam i moderna färger och har ett totalrenoverat badrum i toppskick. Öppen luftig planlösning för social samvaro med stor matplats och ett inbjudande kök. Barnvänlig grönskande innergård med lekplats direkt vid huset och även nära till härlig natur, kommunikationer och skolor. Bussen ca 100 meter från huset och bara 6-7 minuters promenad till Tullinge centrum med stort utbud av affärer och pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.