Tullingebergsvägen 48 / Tullinge / Botkyrka

Ljus och snyggt renoverad lägenhet med balkong!

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
84.5 kvm
Avgift
4 614 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tullingebergsvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Tullingebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa lägenhet med stilrena materialval, generöst ljusinsläpp och solig balkong! Belägen högst upp i huset med fri utsikt över den gröna innergården finns här ett hem som är idealt för familjen tack vare det optimala läget nära förskola, skola, utmärkta kommunikationer och vidsträckta strövområden.

Lägenheten har smakfullt renoverats och kan med enkla medel göras om från en 3:a till en 4:a. Kökets moderna vitvaror inspirerar till matlagning och trevliga middagar. I vardagsrummet finns gott om plats för hela familjen samt gäster att umgås i och här finns även utgång till den underbara balkongen. Den generösa hallen erbjuder goda förvaringsutrymmen och tillsammans med tillhörande källarförråd skapas utrymmen som förenklar vardagen. De båda sovrummen har plats för såväl dubbelsäng som ett flertal garderober.

Belägen i välskött förening med stor gemenskap, gemensamma trivsellokaler, gym, bastu samt bra ekonomi.

Så varmt välkomna till en lägenhet där det bara är att flytta in och bo. Ett hem att låta familjen växa och trivas i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tullinges historia

Tullinge är högt beläget och stora delar var en skärgård redan för 8000 år sedan. Därför finns här gott om stenåldersboplatser som ursprungligen var belägna vid dåtidens stränder. Men det var först under järnåldern som människor blev bofasta i Tullingeområdet. Det kan man se på de gravfält som finns bevarade vid Tullinge gård och Riksten. Den tidiga exploateringen sköttes av Tullinge AB som köpt upp mark från Tullinge gård. Målgruppen var huvudsakligen den mer välbärgade delen av befolkningen. Under 1920-talet kom också de s.k. kataloghusen och Under 1930- och 40-talen dominerar funkisvillan och på 1950-talet lanserades Folkvillan och Tjänstemannavillan.

Natur och fritid

Uppe på Brantbrink som ligger ca 2 km från Tullinge C finns tennishall, ishall, fotbollsplan med gräs och konstgräs. Tullinge orienteringsklubb finns också på Brantbrink. Det finns flera motionsspår, varav några elljusspår, som under vinterhalvåret används som skidspår. Några utav dem leder även bort till Lida och Harbrostugan i Tumba. Bara fem minuter i bil härifrån ligger en av Stockholms mest spelade golfbanor Rikstens golfbana se länken. http://huvudstadensgolf.se/sv/klubben/riksten Vid Lida friluftsgård som ligger ca 10 km söder om Tullinge finns bad, stora grönområden, motionsspår samt en vattenskidklubb. Där finns även ett värdshus som har mat och enklare logi. På vintern kan man åka skidor på längden och utför. De plogar även isarna för skridskoåkning när det är möjligt. Flottsbro friluftsområde är ett närliggande alternativ, också det ca 10 km från Tullinge. Här finns skidbacke om vintern och bad på sommaren. Skidbacken är en av Stockholms bästa och prepareras ordentligt när tillfälle ges. Vid Tullingesjön finns Stendalsbadet. Sjön har en förbindelse med Mälaren vilket skapar oanade utflyktsmöjligheter för båtägaren. Tullinge Segelsällskap håller till i Tullingesjön med möjlighet till båtplats och uppläggning för medlemmar. Tullinge kanotklubb är en annan aktiv förening som utövar sin verksamhet vid sjön.

Affärer och Restauranger

Tullinge centrum erbjuder bl.a. mataffärer, bibliotek, bank, pizzeria, blomsterhandel, skomakeri, klädbutik, skönhetsvård, restaurang, café och en tobaksaffär. Vid tågstationen finns vårdcentral, Folktandvården och apotek.

Kommunikation

Tullinge station ligger på promenadavstånd från de flesta delar av Tullinge och här går pendeltåg till Stockholm central som tar ca 20 min och till Södertälje centrum som också tar ca 20 min. Under rusningstid går även pendeltåg till Uppsala C, via Arlanda. Det går flera olika bussar från Tullinge station upp och runt i de olika delarna av Tullinge. Bussar går mellan Tullinge C och Flemingsberg via Huddinge sjukhus och Södertörns Högskola. Under rusningstrafik går direktbuss 726 från Tullinge station in till Fridhemsplan i Stockholm.

Familjeliv

Grundskolor i kommunal regi: F-9: Rikstens skola, Trädgårdsstadsskolan F-5: Banslättskolan, Eklidsskolan, Parkhemsskolan, Tullingebergsskolan 6-9: Falkbergsskolan

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.