Tullingebergsvägen 34
Tullingebergsvägen 34
Titti Niesen, ansvarig mäklare i Haninge
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Titti Niesen

Ansvarig mäklare

Till salu

Tullingebergsvägen 34

Utgångspris

2 595 000 kr


Utgångspris

2 595 000 krTullinge— Botkyrka

Tullingebergsvägen 34


Till salu
Utgångspris
2 595 000 kr

Tullinge— Botkyrka

Hörnlägenhet omgiven av grönska och lugn!

Välplanerad fyrarumslägenhet med hörnläge och naturen inpå knuten.

Denna bostad kännetecknas av karakteristiska detaljer från byggåren blandat med nyare moderna lösningar, hela bostaden känns ljus och luftig. Kliv in i den rymliga möblerbara hallen som erbjuder fast förvaring i form av garderober. Här finns det tre väl tilltagna sovrum som alla har ett härligt ljusinsläpp och inrymmer utan problem säng och annat möblemang om så önskas. Vardagsrummet har mångtaliga möblerings möjligheter, här ryms med enkelhet både matsals del och en större soffgrupp. Med fönster i två insynsskyddade väderstreck bidrar till ett fint ljusinsläpp. På balkongen som nås från vardagsrummet är närmaste granne en skogsdunge, här kan du verkligen sitta och njuta av ett lugn och härligt läge. Lägenheten erbjuder ett stort kök med gott om arbetsytor och förvaring i skåpen. Här kan du även ha en matbord med plats för åtminstone sex personer. Badrummet är helkaklat och är mycket fräsch. Separat gäst wc finns med ingång från hallen.
De senaste åren har de mesta av ytskikten renoverats, golvet i vardagsrummet har lagts om och vissa dörrar har bytts ut vilket gör att lägenheten ger ett fräscht intryck.
Föreningens medlemmar har tillgång till bastu med dusch, snickarverkstad, vävstuga samt två lokaler.

I området finns livsmedelsbutik, frisör och restaurang. Gångavstånd till Tullinge centrum där pendeltåg och butiker finns. Buss finns i direkt närhet till bostaden. Grundskola, förskolor och gymnasium finns i närområdet och kräver ingen längre promenad. Några kilometer bort finns Brantbrinks IP, Flottsbro och Lida samt Tullingesjön som är fina friluftsområden med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.


Utgångspris
2 595 000 kr
Boarea
104.5 kvm
Avgift
6 538 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2


Aktuella visningar


Söndag 03 mars 15:00 — 15:45

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Mäklarhuset Haninge

Kontakta Titti för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Njut av ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här får du lätt plats med både ett matsalsbordet och soffhörnan. 
Härifrån nås lägenhetens trivsamma balkong.
Vardagsrum i två väderstreck

Njut av ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här får du lätt plats med både ett matsalsbordet och soffhörnan. Härifrån nås lägenhetens trivsamma balkong.

Balkongen är rymlig och har plats för en liten loungegrupp. Från balkongen har du utsikt över de fina gröna omgivningarna.
Vardagsrum i två väderstreck

Njut av ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här får du lätt plats med både ett matsalsbordet och soffhörnan. Härifrån nås lägenhetens trivsamma balkong.

Trivsam möblerbar balkong.

Balkongen är rymlig och har plats för en liten loungegrupp. Från balkongen har du utsikt över de fina gröna omgivningarna.

Köket har gott om förvaring och arbetsytor. 
Kring matplatsen får alla familjemedlemmar lätt plats. Njut av den fina utsikten över områdets gröna omgivningar.
Rymligt kök

Köket har gott om förvaring och arbetsytor. Kring matplatsen får alla familjemedlemmar lätt plats. Njut av den fina utsikten över områdets gröna omgivningar.Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Kliv in i hallen och känslan kommer direkt.
Förutom de inbyggda garderoberna finns även plats att utöka med fler garderober för den som önskar. Praktiskt klinkergolv vid entrén som sedan övergår till ett ljusare golv.


02
Gäst wc

Kaklade väggar som delvis är målade, klinkergolv, wc, kommod samt en spegel ovanför handfatet.


03
Kök

Stort kök för hela familjen att trivas i. Här har du arbetsytor så det räcker. Köket sträcker sig på två sidor och är utrustat med spis, ugn, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Det finns gott om skåpförvaring i de många över och underskåpen. Matplatsen är stor och möblerings möjligheterna många, inrymmer med enkelhet bord för åtminstone sex personer. Njut av av en matplats med fri utsikt.


04
Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med hörnläge och fönster mot innergård och skogsdunge. Här sätter enbart fantasin stopp för möbleringsmöjligheterna. Större soffgrupp och en matsalsdel inryms utan problem. Härifrån når du även bostadens balkong.


05
Badrum

De stora vita kakelplattorna bryts på en smakligt sätt av mot det mörka golvet. Här finns en duschhörna där väggarna går att skjuta in i hörnet för att frigöra ännu mer utrymme! I övrigt utrustad med wc, handfat med kommod och överhängande spegelskåp samt ett väggfast skåp. En riktigt fräsch badrum helt enkelt.


06
Sovrum 1

Ljust och fräscht sovrum. Välhållet och lättmöblerat rum. Målade väggar och träfärgat golv.


07
Sovrum 2

Sovrum med rikliga ljusinsläpp . Här får man med enkelhet rum med säng och skrivbord utan att tumma på öppenheten.


08
Sovrum 3

Det största sovrummet. Här har du två ingångar och insynskyddat fönster. Här får du med enkelhet plats med en säng av modell större. Du kan även få plats med byrå eller garderober.


09
Klädkammare

Förutom massvis av garderobsförvaring har bostaden dessutom en klädkammare. Goda ytor att förvara kläder, träningsväskor eller liknande.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

104,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

2


02
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

59 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2020-04-02

Besiktningsman

Rickard Berg


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Nuvarande ägare har Telenor. Bredband 500. 300-500 mbits/s upp och nerladdning.


04
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

P-plats och garage samt plats i MC -bur förmedlas via öppentiderna på föreningsexpedition eller kontakt via mail : info@daggkåpan.se

Finns ingen plats ledig ställer Du dig i en kö för att få en första p-plats, när du blivit tilldelad en kan du därefter ställa dig i byteskö för att byta till ett garage eller en specifik p-plats enligt dina önskemål. För närvarande är kö tiden/väntetiden för en första p-plats ca 1-3 månader.

Föreningen proriterar att försöka se till att varje medlem/lägenhet ska ha tillgång till att få hyra en plats. Man kan ställa sig i kö för att få tillgång till en andra p-plats, kö tiden för detta är dock mycket längre ( För närvarande minimum 1 år) då enda gången en sådann p-plats tilldelas är när det ej finns någon som väntar på att få sin första p-plats i kön.

Föreningen har 77 garage, 60 p-platser, varav 8 på brf. Violens parker-ingsplats bakom huset på Tullingebergsvägen 20-24. På parkeringsdäck bakom huset på Tullingebergsvägen 46-54 finns 75 p-platser, varav 18 platser med eluttag.

Parkering på andra än anvisade platser är förbjuden. Parkeringsbolag utför kontroller.

Gästparkering finns med p-mätare på parkeringsplatsen mellan husgavel Tbv 30 och 36.

2 laddplatser finns och förmedlas via Incharge


Ekonomi

01
Avgift

6 538 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme och vatten

Försäkring

250 kr/mån

Hushållsström

500 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

750 kr/mån

Antal personer i hushållet

2

Kommentar driftskostnad

Driftkostnaderna varierar beroende på sammansättning och storlek på de boende.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 312 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

525 kr

Andel i förening

0,62290

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2021-01-22.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Avgiftsförändringar

Ovanstående avgift har justerats för 2024.


Föreningen

01
Benämning

HSB BRF Daggkåpan i Tullinge.

Allmänt

Bostadsrättsföreningen består av 10 hus med 214 st bostadsrätter och 3 st hyreslägenheter varav en används som gästlägenhet. I föreningen finns även 30st hyreslokaler.
Föreningen Daggkåpan har en egen fastighetsskötare sedan 1991 och en förvaltningsassistent sen 2008.

Historik
Föreningen Daggkåpan bildades den 29 november 1962. I början av 1963 köptes två fastigheter på Tullingeberg från AB Hem På Landet, Stockholm. HSB Huddinge-Botkyrka ek.för. anlitade John Mattson Byggnads AB för att bygga 10 hus på fastigheterna. Byggnadsarbetena påbörjades under 1963 och husen blev inflyttningsklara under 1964-65.

Föreningsexpeditionen finns på Tullingebergsvägen 27 (baksidan). Här kan du få svar på allehanda frågor, boka och kvittera ut nycklar till exempelvis gästlägenheten och skriva på avtal för medlemskap i förenings gym och bastu mm.

BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.

Kommande renoveringar

Planerade:
Takpapp 2020 men där gör föreningen inget förhastat utan kommer titta på att samtidigt ev ha solpaneler, så det kan ske lite senare om det blir ett val. 2020 trapphus målas om samt arbete vid större sprickor, med förstärkning osv. Stambyte . Runt 2025 torde föreningen kunna bedöma om tiden är inne eller skjuta fram pga kvarvarande livslängd. Under tiden förlänger föreningen livet på stammarna genom stamspolning

Gjorda renoveringar

Takpapp 1993-94
Renovering fasad 2003-05
Renovering värme 2003-05
Renovering mark 2005-06
Bergvärme 2011-12
P-däck 2015

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd
Cykelförråd finns på Tullingebergsvägen 17, 27, 31, 37, 22, 30, 34, 46 och 54. Dessa är även avsedda för barnvagnar.

Tvättstugor
Tvättstugor finns på Tullingebergsvägen 13, 27, 33, 24, 32, 40 och 52.
Speciell grovtvättmaskin för mattor eller annat tungt finns på Tullingebrgsvägen 27, 33 och 40.

Källarutrymmen
Till varje bostadsrätt tillhör ett källarförråd.

I föreningen finns även gym, bastu, vävstuga, snickerilokal samt förenings/festlokal som kallas "Daggpärlan".

Grovsopor, glas, returpapper
Grovsoprum finns i gaveln på Tullingebergsvägen 29 (se karta över Tullingeberg). Där kastar man otympliga saker, kartonger m.m..
Returplatser finns vid korsningen Tullingebergsvägen/Rundan samt mittemot Tullingebergsvägen 2.
På returplatserna lämnas glas, papper, kartong och plastförpackningar till återvinning.
Varje år brukar normalt en container ställas på gårdarna för trasiga cyklar, gamla möbler och annat bråte man vill bli av med.


Dokument

Ekonomi
Avgift
6 538 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme och vatten
Försäkring
250 kr/mån
Hushållsström
500 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
750 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Kommentar driftskostnad
Driftkostnaderna varierar beroende på sammansättning och storlek på de boende.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 312 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i förening
0,62290
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2021-01-22.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Avgiftsförändringar
Ovanstående avgift har justerats för 2024.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Tullinge - En Oas i Botkyrka Kommun i botkyrka

Tullinge - En Oas i Botkyrka Kommun

Tullinge, en idyllisk och naturskön del av Botkyrka kommun, erbjuder invånarna en harmonisk livsstil med närhet till både stadsliv och natur. Beläget i den sydvästra delen av kommunen, har Tullinge en unik charm som lockar såväl familjer som naturälskare. Här förenas lugnet från grönområden med bekvämligheten av urban infrastruktur.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Golf Sport och friluftsliv Lugnt Tennis Gym Parker/Grönområden Hundvänligt Motionsspår Orientering Bussar Butiksgata/köpcentrum Tågstation Fiske Ishall

02
Familjevänligt

Tullinge är en populär plats för barnfamiljer, med sina lugna bostadsområden och närhet till skolor och förskolor. Det omfattande utbudet av gröna lekplatser och parker gör det till en trivsam plats för barn att växa upp på. Den lokala gemenskapen är stark och många evenemang och aktiviteter arrangeras för både barn och vuxna.


03
Naturskönt landskap

Tullinge präglas av ett mångfacetterat naturlandskap som erbjuder invånarna en rad möjligheter till utomhusaktiviteter. Vid Tullingesjön kan man njuta av avkopplande promenader längs vattenkanten eller ta en båttur på sjön. Den omgivande skogen och naturreservatet Gerreviken ger utmärkta möjligheter till vandring, löpning och picknick. Under våren och sommaren blomstrar området med färggranna blommor och grönskande träd, medan höstens färgprakt ger en unik atmosfär.


04
God kommunikation

Trots de natursköna omgivningarna är Tullinge också stadsnära. Direktbussen 726 går från Tullinge till Fridhemsplan under rusningstid. Med egen pendeltågsstation tar man sig till Stockholm innerstad på ca 22 minuter. Även Södertälje ligger på nära pendelavstånd. Det finns interna busslinjer i Tullinge till stationen och till den näraliggande regionsmittpunkten Flemingsberg med butiker, Huddinge sjukhus, Södertörns högskola och järnvägsstation för fjärrtrafiken.


05
Övrigt

Vid Tullingesjön finns det populära Stendalsbadet. Här finns Tullinge Segelsällskap som tillhandahåller möjlighet till båtplats för medlemmar. Det finns även en brygga, beachvolley-bollplan samt ett trevligt grillområde. Tullinge kanotklubb är en annan aktiv förening som utövar sin verksamhet vid sjön.

Lida Friluftsgård:
Lida Friluftsgård är en friluftsanläggning ca 5 km från Tullinge. Här finns det ett värdshus som serverar mat samt komplement byggnader om man har medtagit egen matsäck. Runt området finns det 35 km motionsspår varav en del av dem förvandlas till skidspår på vintern. Här finns även en höghöjdspark, skidbacke och friluftsbad. Ca 2 km från Tullinge C finns friluftsområdet Brantbrink. Här finner du ishall, tennisplan, fotbollsplan samt orienteringsspår, varav några elljusspår som under vintern används som skidspår.

Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge:
Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus och bedriver vård, forskning och utbildning. Fokus ligger särskilt på specialiserad och högspecialiserad vård.

Använd kartan
X

Platser

Tullingebergs Pizzeria

182 m


Nam Nam India

427 m


Tipp's Thai take away

465 m


Misora Sushi Tullinge

519 m


Burda

544 m


Karlavagnens förskola

162 m


Tullingebergsskolan

211 m


Förskolan Nyängsgården

302 m


Mattelekförskolan

304 m


All for the Music, musikterapi, life- och röstcoaching

427 m


Hemköp

571 m


Lidl

2,47 km


Divinoil Antica Bottega AB

2,96 km


Stora Coop

3,69 km


Månstorpsvägen

105 m


Tullingeberg

157 m


Solskensvägen

191 m


Tullinge station

617 m


Flemingsberg station

2,35 km


Tumba

4,27 km


Huddinge station

4,99 km


Huddinge

5,01 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Tullinge station
  617 m
  5 min
  3 min
  14 min
 • Hållplats
  Månstorpsvägen
  105 m
  1 min
  1 min
  4 min
 • Sjö
  869 m
  4 min
  6 min
  13 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Titti!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.