Lindhovsvägen 50

Lindhovsvägen 50

Slutpris

3 900 000 kr


Tumba— Botkyrka

Lindhovsvägen 50


Slutpris
3 900 000 kr

Tumba— Botkyrka

Magnifik 2-plans villa!

Magnifik 2-plans villa med 8 rok om ca 260 kvm (130 + 130) med hela sex sovrum samt en gudomlig tomt och ett dubbelgarage. Flera stenlagda uteplatser i fint skyddat läge och en fantastisk "folkpool "samt ett inglasat uterum vänd mot den vackra välarbetade tomten. Hela villan andas rymd med fina öppna ytor och härligt ljusinsläpp från flera stora fönster. Rejält kök från Ikea med praktisk köksö och gott om förvaringsytor samt separat matdel för 8-10 personer. Fantastiskt vardagsrum med generösa sällskapsytor, öppenspis och utgång till den stenlagda uteplatsen i perfekt söderläge. Här finns också en fint grönskande tomt perfekt belägen på en lugn gata i en mycket omtyckt del av Tumba. Härlig natur direkt runt knutarna med fina strövområden. Även nära skolor, förskolor och kommunikationer.
Här är det bara att flytta in och trivas. Välkomna!


Referensnummer
126 406
Boarea/biarea
130/130 kvm
Driftkostnad
55 392 kr/år
Tomtarea
928 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Såld
2014-08-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.