Lövholmenvägen 31a / Lövholmen / Tumba / Botkyrka

Toppenfint radhus med lugnt läge i Lövholmen

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
5 231 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-08
Bostaden är såld!

Denna parhus på Lövholmenvägen såldes av oss 2018-10-08. Se alla våra försäljningar i Tumba samt även på Lövholmenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen till salu i populärt, lugnt och barnvänligt område. Två plans bostadsrätts radhus i fint skick om hela 107 kvm. Entréplanet rymmer ett härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt duschrum. Från detta plan nås även den insynsskyddade uteplatsen, perfekt för grillkvällar. Övreplanet är väldisponerat med tre sovrum och ett stort badrum kombinerat tvättstuga. Till parhuset hör även ett separat förråd samt två parkeringsplatser med elstolpe. Njut av en vardag där all bekvämlighet finns inom räckhåll såsom matbutiker, skolor, lekparker och kommunikationer. Tillräde enligt önskemål. Välkomna till Lövholmenvägen 31 A.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten