Tungelsta / Haninge

Referensnummer
425 072
Boarea
22 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Hemfosa

Hemfosa är en liten ort med gles bebyggelse och vackra strövområden men har trots sitt lantliga läge en egen pendeltågsstation. Området ligger i hjärtat av Södertörn och omkring sjöarna Träsksjön och Transjön bjuds det på kuperade och vilda skogsmarker. Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad.

Den vackra omgivningen

Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad. Här är man alltid omgiven av storslagna skogar, milslånga vandringsleder och ett aktivt hästliv med ett flertal stall, möjlighet till ridning av islandshästar och mycket mer.

Kommunikation

Pendeltåg ligger en kort gångpromenad bort som tar en till Stockholm C på 40 minuter och till Nynäshamn på 20 minuter. OBS! För att ta sig till Hemfosa med bil behöver man åka via Sorundavägen. Avfarten från väg 73 direkt till Hemfosa är blockerad.

Affärer och butiksutbud

I Tungelsta finns ett flertal restauranger samt mataffär och i Västerhaninge C finns ytterligare mataffärer samt Systembolag. I Handen C finns ett mycket generöst butiksutbud med klädbutiker, mataffärer, butiker, bowling och mycket mer.

Haninge kommun

Hemfosa ligger i Haninge kommun, Sveriges största skärgårdskommun. Här bor men ungefär lika långt avstånd till Stockholm C:s stadspuls som Nynäshamns hav som öppnar upp mot kontinenten. Kommunen är, och har varit, i ett mycket expansivt läge där nya bostäder och arbetstillfällen ständigt skapas.

Fördelar

#Ridning
#Cykelstigar (mtb)
#Lugnt
#Landsbygd
#Fiske
#Tågstation
#Glesbebott
#Hundvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Tryggt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn