Lillgårdsvägen 40 / Tungelsta Lillgården / Tungelsta / Haninge

Härlig villa med gårdskänsla

Slutpris
4 490 000 kr
Referensnummer
126 578
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
33 150 kr/år
Tomtarea
2 300 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-07-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillgårdsvägen 40 såldes av oss 2014-07-11. Se alla våra försäljningar i Tungelsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta Lillgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig villa på landet med karaktär och gårdskänsla, ogenerat läge mellan villakvarteret och landsbygden. Här finns plats för både hästar och svärmor! Fastigheten omfattar även gäststuga, gästvåning och hästboxar i f.d. garage samt stuga med vedeldad bastu. Sista huset på gatan med infartsväg som slutar med egen vändplan på tomten. Med skyddande natur i norr och det vackra odlingslandskapet med vacker utblick i söder ligger stället perfekt. Trädgården har stensatta uteplatser, fruktträd, bärbuskar, fiskdamm med mera! Villan har unik planlösning med extra rymd tack vare vackert ljusschakt mellan planen. Kakelugnen ger värme och känsla under den kalla årstiden. Köket har även en charmig vedspis.
Två helkaklade badrum med karaktär och ljust och rymligt tvättrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.