Crusebjörns väg 6 / Uttran / Botkyrka

Enplansvilla med inredd källare i Uttran

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
37 000 kr/år
Tomtarea
633 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Crusebjörns Väg såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Uttran samt även på Crusebjörns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Crusebjörns Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sjurumsvilla om 96 kvm + 96 bia samt garage, belägen i omtyckta och idylliska Uttran. Det här är ett charmigt, kvadrat-smart och ljust boende med stora sällskapsytor och många sovrum. Huset har även inredd källare och lättmöblerade rum.
Här har du närhet till Vinterskogens naturreservat, badsjöar, skolor, matbutik samt kommunikationer. Den perfekta villan för hela familjen.

Huset består bland annat av ett ljust och välplanerat kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor och naturlig plats för soffa och soffbord samt tre sovrum. Badrummet är ljust och fräscht med badkar, toalett, dubbelhandfat, badrumsskåp och bidé.

Huset står på en välskött och barnvänlig tomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta. På husets baksida sträcker sig samfällighetens mark ut med lekplats, perfekt för barnen att springa rakt ut.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.