Bagghusvägen 16 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Stort vinterbonat fritidshus nära båthamn

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
31 352 kr/år
Tomtarea
1 854 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bagghusvägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Bagghusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en plan och fin trädgårdstomt om 1854 kvm, ett stenkast från havet och en ordnad båthamn, ligger detta rejäla vinterbonade fritidshus om ca 105 kvm med möjlighet att inreda källarplan.

Huset som använts som permanentboende de senaste åren har tre bra sovrum stort härligt vardagsrum med taket öppet upp till nock och en härlig braskamin som värmer skönt. Här finns även ett badrum med WC, dusch, handfat, tvättmaskin och ett fullt utrustat kök med nya vitvaror. Här finns även en oinredd källare som kan inredas om man önskar mer plats. På huset finns även en vidbyggd carport om ca 25 kvm med plats för en bil.

Den fina plana tomten har stora plana gräsytor för lek och spel, fina och lättskötta planteringar och gränsar endast mot en granne. Det fina läget nära båthamnen gör att du enkelt når de gemensamma bryggorna med möjlighet till båtplats där man även kan både bada och fiska. På tomten finns också en friggebod om ca 10 kvm där taket är i behov av reparation.

Ett perfekt tillfälle till ett sjönära boende oavsett om man söker ett permanentboende eller ett vinterbonat fritidshus. Ca 100m till SL buss 645 mot Norrtälje, ca 10 km till Älmsta där ni hittar restauranger, affärer, vårdcentral och skolor. Från bryggan når man enkelt barnens ö kök och scen som är närmsta skärgårdskrog bara 5 min bort med motorbåt.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration