Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö - Rörvik / Bagghusvägen 16

Stort vinterbonat fritidshus nära båthamn

På en plan och fin trädgårdstomt om 1854 kvm, ett stenkast från havet och en ordnad båthamn, ligger detta rejäla vinterbonade fritidshus om ca 105 kvm med möjlighet att inreda källarplan.

Huset som använts som permanentboende de senaste åren har tre bra sovrum stort härligt vardagsrum med taket öppet upp till nock och en härlig braskamin som värmer skönt. Här finns även ett badrum med WC, dusch, handfat, tvättmaskin och ett fullt utrustat kök med nya vitvaror. Här finns även en oinredd källare som kan inredas om man önskar mer plats. På huset finns även en vidbyggd carport om ca 25 kvm med plats för en bil.

Den fina plana tomten har stora plana gräsytor för lek och spel, fina och lättskötta planteringar och gränsar endast mot en granne. Det fina läget nära båthamnen gör att du enkelt når de gemensamma bryggorna med möjlighet till båtplats där man även kan både bada och fiska. På tomten finns också en friggebod om ca 10 kvm där taket är i behov av reparation.

Ett perfekt tillfälle till ett sjönära boende oavsett om man söker ett permanentboende eller ett vinterbonat fritidshus. Ca 100m till SL buss 645 mot Norrtälje, ca 10 km till Älmsta där ni hittar restauranger, affärer, vårdcentral och skolor. Från bryggan når man enkelt barnens ö kök och scen som är närmsta skärgårdskrog bara 5 min bort med motorbåt.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö / Rörvik
Bagghusvägen 16
Slutpris: 1 550 000 kr
Boarea: 105 kvm
Driftkostnad: 31 352 kr/år
Tomtarea: 1854 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Bagghusvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!