Bagghusvägen 16

Bagghusvägen 16

Slutpris

1 550 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Bagghusvägen 16


Slutpris
1 550 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Stort vinterbonat fritidshus nära båthamn

På en plan och fin trädgårdstomt om 1854 kvm, ett stenkast från havet och en ordnad båthamn, ligger detta rejäla vinterbonade fritidshus om ca 105 kvm med möjlighet att inreda källarplan.

Huset som använts som permanentboende de senaste åren har tre bra sovrum stort härligt vardagsrum med taket öppet upp till nock och en härlig braskamin som värmer skönt. Här finns även ett badrum med WC, dusch, handfat, tvättmaskin och ett fullt utrustat kök med nya vitvaror. Här finns även en oinredd källare som kan inredas om man önskar mer plats. På huset finns även en vidbyggd carport om ca 25 kvm med plats för en bil.

Den fina plana tomten har stora plana gräsytor för lek och spel, fina och lättskötta planteringar och gränsar endast mot en granne. Det fina läget nära båthamnen gör att du enkelt når de gemensamma bryggorna med möjlighet till båtplats där man även kan både bada och fiska. På tomten finns också en friggebod om ca 10 kvm där taket är i behov av reparation.

Ett perfekt tillfälle till ett sjönära boende oavsett om man söker ett permanentboende eller ett vinterbonat fritidshus. Ca 100m till SL buss 645 mot Norrtälje, ca 10 km till Älmsta där ni hittar restauranger, affärer, vårdcentral och skolor. Från bryggan når man enkelt barnens ö kök och scen som är närmsta skärgårdskrog bara 5 min bort med motorbåt.


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
31 352 kr/år
Tomtarea
1 854 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.