Skottviksvägen 12

Skottviksvägen 12

Slutpris

940 000 kr


Skottviken— Väddö— Norrtälje

Skottviksvägen 12


Slutpris
940 000 kr

Skottviken— Väddö— Norrtälje

Tomt, högt belägen med berg i dagen i ljuvligt vackra Skottviken

I ljuvligt vackra Skottviken, högt beläget med berg i dagen, ligger denna mycket fina tomt på 2 819 m². Tomten ger utmärkta förutsättningar att skapa ditt eget drömboende, där är det möjligt att se solen från tidig morgon till sen kväll. Havet ligger endast ca 260 m bort och där finns en strand med mjuk, fin sand. Utöver det finns en strand för båtar, ett gemensamt båthus, ett par bryggor samt en länga med bodar där en bod tillhör fastigheten. Vackra klippor som är slipade mjuka av havet ligger i anslutning till stranden. Vägarna sköts av en samfällighet och plogas även vintertid. Fiber för bredband finns installerat på området och framdraget till tomtgräns. El finns framdraget till friggeboden.

På tomten finns en isolerad friggebod om 11 m² i bra skick. Vatten och avlopp finns inte installerat på fastigheten. För närvarande finns inga planer på kommunalt vatten och avlopp. Närmaste busshållplats ligger 3,3 km från fastigheten.

Tätorten Älmsta ligger endast nio km bort, där finns välsorterad livsmedelsbutik, apotek, järnaffär, restauranger, bensinstation och skolor. I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje och Stockholm.

Är Skottvikens fantastiska natur något som lockar dig? Åk gärna förbi och titta, det går bra att beträda tomten och tomtens hörn är utmärkta.


Driftkostnad
5 200 kr/år
Tomtarea
2 819 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE EDEBY 19:18
Såld
2020-07-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.