Skottviksvägen 12 / Skottviken / Väddö / Norrtälje

Tomt, högt belägen med berg i dagen i ljuvligt vackra Skottviken

Slutpris
940 000 kr
Driftkostnad
5 200 kr/år
Tomtarea
2 819 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE EDEBY 19:18
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Skottviksvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Skottviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skottviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ljuvligt vackra Skottviken, högt beläget med berg i dagen, ligger denna mycket fina tomt på 2 819 m². Tomten ger utmärkta förutsättningar att skapa ditt eget drömboende, där är det möjligt att se solen från tidig morgon till sen kväll. Havet ligger endast ca 260 m bort och där finns en strand med mjuk, fin sand. Utöver det finns en strand för båtar, ett gemensamt båthus, ett par bryggor samt en länga med bodar där en bod tillhör fastigheten. Vackra klippor som är slipade mjuka av havet ligger i anslutning till stranden. Vägarna sköts av en samfällighet och plogas även vintertid. Fiber för bredband finns installerat på området och framdraget till tomtgräns. El finns framdraget till friggeboden.

På tomten finns en isolerad friggebod om 11 m² i bra skick. Vatten och avlopp finns inte installerat på fastigheten. För närvarande finns inga planer på kommunalt vatten och avlopp. Närmaste busshållplats ligger 3,3 km från fastigheten.

Tätorten Älmsta ligger endast nio km bort, där finns välsorterad livsmedelsbutik, apotek, järnaffär, restauranger, bensinstation och skolor. I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje och Stockholm.

Är Skottvikens fantastiska natur något som lockar dig? Åk gärna förbi och titta, det går bra att beträda tomten och tomtens hörn är utmärkta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.