Värdshusvägen 7B 2 tr / Älmsta / Väddö / Norrtälje

1:a med sovalkov samt renoverat kök och badrum

Slutpris
555 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
2 120 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värdshusvägen 7B 2 tr såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Väddö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älmsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en yteffektiv lägenhet om 30 kvm med stor sovalkov och renoverat arbetskök samt stambytt och renoverat badrum.
Rummet har stort fönsterparti med fri utsikt mot Väddö Kanal. Rummet ger plats åt soffgrupp och matsalsmöbel. Stor sovalkov med plats för säng och bra förvaringsmöjligheter via tre garderober med överskåp. Köket har induktionshäll och fläktkåpa samt delbar kyl/frys. Stambytt badrum med klinkergolv och väggkakel. Yteffektiv hall med plats för avhängningsyta för ytterkläder samt säkerhetsdörr.

Föreningens hus är väl underhållna med nyare fasad, tak och fönster. Husen har en luftig placering och ytorna däremellan är välskötta med gräsmatta och lekplats samt sittbänkar.

Älmsta är en kustort som växer och har en mycket positiv utveckling. Samhället ligger knappt tre mil norr om Norrtälje, med vackra omgivningar längs Väddö kanal och Väddövikens södra sida. Här finns flertalet restauranger, välsorterad ICA-Supermarket med ombud för post och systembolaget, apotek, bank, barnomsorg och övrig service. Goda kommunikationer till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Från närbelägna Grisslehamn med fiskehamn och museum går Eckerö Linjens båtar till Åland. Längs Väddö kanal finns fina promenadstigar. "Elmstanatta" är bygdens högtidsdag som firas sista fredagen i juli månad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älmsta

Liten och trevlig tätort där Väddö kanal mynnar igenom orten.

Nöje

Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål ligger endast en kort resa med bil eller cykel från Älmsta. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar även glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Roslagen. Glassen går att köpa direkt på Bondens Glasskalas. Kröns trädgård är en plats som erbjuder shopping av allt möjligt som har med trädgården att göra. Här finns även en restaurang med goda recensioner samt en bokningsbar festlokal för speciella tillfällen. Mera centralt i Älmsta finns en bistro med god mat och mysigt café. En Bed & Breakfast är belägen centralt om man vill njuta lite extra eller får besök av nära och bekanta. Ytterligare två platser finns i Älmsta för uthyrning av sovplats.

Sport och fritid

Vikingahallen i Älmsta erbjuder massa aktiviteter och sport möjligheter. Här finns idrottshall och sportanläggningar med följande: tennisplaner, pingisbord, fotbollsplaner, omklädningsrum, beachvolleyboll, boulebanor, motion/skidspår, rink, festlokal, redskap etc. Friskis & Svettis är ett välkänt gym och har en anläggning i Älmsta.

Studier

Väddö folkhögskola ligger i Älmsta och här finns flertalet olika utbildningar tillgängligt. Ett internat finns där de studerande kan hyra ett rum under studierna. Elmsta skola är en plats för yngre elever mellan årskurserna F-6. Här finns även ett fritidshem som barnen kan spendera tid på efter skolan.

Kommunikationer

Att ta sig till Norrtälje innebär en resa om 30 minuter med bil och 40 minuter med buss. Älmsta busstation har flertalet bussar som går till destinationer runt om i närområdet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.