Vänhem, Ledinge 12 / Ekskogen / Vallentuna

Slutpris
3 850 000 kr
Referensnummer
173 714
Boarea/biarea
178/79 kvm
Driftkostnad
32 787 kr/år
Tomtarea
5 557 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Vänhem, Ledinge 12 såldes av oss 2014-04-05. Se alla våra försäljningar i Vallentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genom grinden leder dig en grusgång upp till denna ljuvliga funkisvilla i tre plan med stor tomt om hela 5 557m². Perfekt för den stora familjen med hela 5 sovrum. Rejält lantkök med matplats och utgång till altan. Fyra bra sovrum i övre plan och badrum i alla tre planen. Härlig öppen spis med kasett för frusna själar. Källarplan med sällskapsytor och stor tvättstuga, matkällare samt duschrum och bastu. Tomt med pool, stuga för tex sommargäster eller kräftskivan samt ytterligare redskapsförråd och garage. Härliga promenadvägar och svampskogar. Ca 2,5 km till tåg mot Stockholm. Ca 1,5 mil till Vallentuna Centrum med facililteter som stor ICA, Coop, vårdcentral, systembolag, Gym och sim etc. Infartsparkering i Brottby med buss 676 till Stockholm. Till Karbyskolan i Brottby går det skolskjuts
För den hästintresserade finns flera ridanläggningar, varav två mycket nära.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.