Vänhem, Ledinge 12

Vänhem, Ledinge 12

Slutpris

3 850 000 kr


Ekskogen— Vallentuna

Vänhem, Ledinge 12


Slutpris
3 850 000 kr

Ekskogen— Vallentuna

Genom grinden leder dig en grusgång upp till denna ljuvliga funkisvilla i tre plan med stor tomt om hela 5 557m². Perfekt för den stora familjen med hela 5 sovrum. Rejält lantkök med matplats och utgång till altan. Fyra bra sovrum i övre plan och badrum i alla tre planen. Härlig öppen spis med kasett för frusna själar. Källarplan med sällskapsytor och stor tvättstuga, matkällare samt duschrum och bastu. Tomt med pool, stuga för tex sommargäster eller kräftskivan samt ytterligare redskapsförråd och garage. Härliga promenadvägar och svampskogar. Ca 2,5 km till tåg mot Stockholm. Ca 1,5 mil till Vallentuna Centrum med facililteter som stor ICA, Coop, vårdcentral, systembolag, Gym och sim etc. Infartsparkering i Brottby med buss 676 till Stockholm. Till Karbyskolan i Brottby går det skolskjuts
För den hästintresserade finns flera ridanläggningar, varav två mycket nära.


Referensnummer
173 714
Boarea/biarea
178/79 kvm
Driftkostnad
32 787 kr/år
Tomtarea
5 557 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-04-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.