Engelbrektsvägen 107 / Södra Haga / Vallentuna

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
111.9 kvm
Avgift
7 095 kr/mån
Rum
4 rum (0 sovrum)
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsvägen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Engelbrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har tillfället kommit för dig som letar radhus med bra läge. En stor gavellägenhet med trädäckad uteplats under tak och liten trädgård att njuta av höstens intåg. Tre sovrum i övre plan. Stort vardagsrum i entréplan vilket enkelt kan delas av till ytterligare ett sovrum. Kök med matplats och anslutning till tvättstuga. Två förråd tillhör lägenheten. Carport ingår i avgiften. Här bor du i ett lugnt område med närhet till IP, gym och sim, skola, förskola samt matvaruaffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.