Kårstavägen 303 / Kårsta / Vallentuna

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea/biarea
100/11 kvm
Driftkostnad
22 200 kr/år
Tomtarea
1 464 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Kårstavägen såldes av oss 2015-02-24. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Kårstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kårsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kårstas "Villa Villekulla". Charmig fastighet från 1920 med stort renoveringsbehov, centralt belägen i Kårsta. Kök med vedspis samt vedspis på övervåningen i ett f.d kök. Två vackra kakelugnar som ursprungligen kommer från Östermalm. Badrummet är renoverat med modern inredning i vitt. Till fastigheten hör tre uthus, garage, förråd samt gästhus med mycket enkel standard. Tomten ramas in med trädgårdshäck och angränsar till ett skogsområde samt skolan i Kårsta. Gångavstånd till Kårsta station med tåg till Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.