Lövsättravägen 12

Lövsättravägen 12

Slutpris

5 650 000 kr


Lövsättra— Vallentuna

Lövsättravägen 12


Slutpris
5 650 000 kr

Lövsättra— Vallentuna

Idyllisk 1,5 plans-villa med lantligt läge!

Välkommen till denna hemtrevliga 1,5 plans-villa, lantligt belägen i ett fridfullt område med endast 10 minuters bilfärd till närliggande service och faciliteter - det bästa av två världar.
På entréplanet finner du en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och ett förvaringsrikt kök med anslutande matplats. Ett vardagsrum, ett nyrenoverat badrum och ett sovrum. En trappa upp finner du två sovrum, en stor klädkammare samt en toalett.

I bostadens källare finns gediget med utrymme för förvaring samt en del med egen entré som lämpar sig för uthyrning. Detta i form av ett allrum med kök och plats för både matbord och soffa, en sovrumsdel/hobbyrum samt ett badrum som idag endast används som tvättstuga.

På baksidan av bostaden finner du bostadens vackra trädgårdsoas - perfekt för avkoppling, umgänge och lek. Med flertalet pallkragar, ett trädgårdsland och ett automatiskt bevattningssystem är detta även den perfekta platsen för odling av egna grönsaker, kryddor och andra växter.
På tomten finns även en uppfart med elbilsladdare och ett garage om ca 70 kvm med ett förrådsrum. Garaget rymmer idag två bilar men med möjlighet till att skapa ett tre-bilsgarage.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Amanda Brommels, tel: 076-313-66 46 eller amanda.brommels@maklarhuset.se


Boarea/biarea
101/65 kvm
Driftkostnad
45 191 kr/år
Tomtarea
1 970 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Lövsättravägen såldes av oss 2023-04-29. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Lövsättravägen.

Boka värdering

Amanda Brommels

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Lotta Lönnquist, assisterande mäklare i Täby & Danderyd

Lotta Lönnquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.