Odlingsvägen 2

Odlingsvägen 2

Slutpris

4 625 000 kr


Vallentuna

Odlingsvägen 2


Slutpris
4 625 000 kr

Vallentuna

FRIKÖPT GAVELRADHUS I BARNVÄNLIGA SOLGÅRDS GÄRDE - OPTIMALT SOLLÄGE.

- Gavelläge
- Söderläge
- Renoverade badrum & kök
- Fyra sovrum
- Fantastisk uteplats
- 2 parkeringsplatser varav 1 i garage

Varmt välkommen hem till Odlingsvägen 2. Detta underbara friköpta gavelradhus på hela 124 kvm fördelat på två plan (möjlighet till ett tredje ligger i det familjevänliga Solgårds Gärde. Stor uteplats om 36 kvm i söderläge med många soltimmar omfamnar denna tomt som sträcker sig över hela 481kvm! Entréplanet med renoverat kök och ljust vardagsrum bjuder på sociala ytor för hela familjen att vistas på. Smart planlösning med toalett på båda våningarna samt tvätt och torktumlare på nedervåningen. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och mycket plats i sovrummen för garderober. Stora luftiga rum med mycket ljusinsläpp som ger en inbjudande känsla. Fasad och tak målades om 2023.

Parkerar gör du lite nedanför i eget garage där det även finns förråd för extra förvaringsmöjligheter. En extra parkeringsplats utomhus hör även till bostaden. Fiber finns och ingår i samfällighetsavgiften, likaså renhållning. Gatan och området utstrålar trygghet och lugn, en idyll med stark grannsämja. En utmärkt plats för barn att växa upp på. Naturen börjar utanför husknuten. Förskolor, bussar och Roslagsbanan i området. Padelhall på promenadavstånd är en bonus.

En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
47 057 kr/år
Tomtarea
481 kvm
Rum
5 rum
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna radhus på Odlingsvägen såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Odlingsvägen.

Boka värdering

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.