Nickelgränd 16

Nickelgränd 16

Slutpris

2 450 000 kr


Vällingby - Grimsta - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Nickelgränd 16


Slutpris
2 450 000 kr

Vällingby - Grimsta - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Välplanerad 2:a med stor balkong med sjöglimt!

Välkomna till Nickelgränd 16 - en rymlig 2:a med en fantastisk balkong med sjöglimt! Här är det bara att flytta in och börja trivas. Bostadens ytskikt har renoverats år 2023. Köket går i vitt och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis och köksfläkt. Intill köket finner vi vardagsrummet som är ljust och rymligt. Här finns även utgången till den härliga balkongen som rymmer både balkongmöbler och växter.

Sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare möblering. Stort badrum utrustat med WC, dusch, handfatskommod, handdukstork och tvättmaskin. Rymlig hall med spotlights i taket. Bra förvaring i intilliggande klädkammare, som även skulle kunna användas som ett kontor. Ett externt förråd hör även till bostaden. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

En bra och stabil bostadsrättsförening. I månadsavgiften ingår värme, V/A, kabel-tv samt bredband 500/500 mbit. De fyra fastigheterna som föreningen består av byggdes år 1998 med fina detaljer och utformning. Rymlig hiss. Lugnt område uppe på höjd med återvändsgata. En liten skyddad oas med närhet till T-bana Råcksta (några minuters gångavstånd, utan att behöva korsa trafikerad väg). Vällingby Centrum med sitt stora serviceutbud av butiker, restauranger mm, Vällingby Parkstad samt fina naturområden alldeles intill med badplatser längs med Mälaren. Intill huset finns vacker fågelsjö (Råcksta Träsk) man kan promenera runt, även fiska i om man har fiskekort, åka skridskor på vintertid, löprundor och fina promenadstråk i Grimsta naturreservat. Helt enkelt ett område att trivas i med närhet till grönska och natur samtidigt som man snabbt kan komma till butiker och in till stan.

Välkommen på visning!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
64 kvm
Avgift
4 857 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-10

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Nickelgränd såldes av oss 2023-05-10. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Nickelgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.