Ångermannagatan 23 / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
4 000 000 kr
Referensnummer
165 105
Boarea/biarea
67/60 kvm
Driftkostnad
27 051 kr/år
Tomtarea
499 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Ångermannagatan 23 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad 1-plansvilla med inredd källarvåning, byggd 1952 och en totalyta om ca 127 kvm. 6 rok varav 4 sovrum samt vardagsrum och kök/allrum på källarplan. På entréplanet finns 2 sovrum, duschrum, vardagsrum med öppen spis samt kök i toppskick. På nedre plan finns 2 sovrum samt allrum/kök, pannrum samt badrum med bubbelbad, WC samt tvättställ. Våtrummen är helkaklade med klinkersgolv. Vitmålade väggar samt parkettgolv i hela huset. Stor trädäckad altan utanför vardagsrummet med trapp som leder ned till den fina trädgårdstomten om 499 kvm (tomträtt) i söderläge. Huset är inrett med möjlighet till generationsboende alternativt uthyrning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.