Basgränd 50 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
3 530 000 kr
Referensnummer
131 545
Boarea/biarea
136/28 kvm
Driftkostnad
39 504 kr/år
Tomtarea
254 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 ½ plan i souterräng
Såld
2014-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Basgränd 50 såldes av oss 2014-01-16. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt radhus i tre plan som nyligen genomgått en omfattande renovering. Totalyta om 164 kvm med fyra sovrum. Nya badrum samt nytt kök från Kvik. Parkettgolv i hela huset samt vitmålade väggar. På entréplanet är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matplats och här finns även ett stort badrum. På övre plan finns badrum och två sovrum. På nedre plan finns två sovrum, wc, tvättstuga samt förråd/pannrum. Yttertaket är omlagt 2008, alla fönster i huset är bytta till 3-glas 2009. Friköpt tomt. Mycket barnvänligt med trevlig lekplats i anslutning till huset. Bra skolor och förskolor finns i området. Besiktigat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.