Basgränd 40 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 860 000 kr
Referensnummer
176 610
Boarea/biarea
136/28 kvm
Driftkostnad
39 084 kr/år
Tomtarea
229 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 ½ plan i souterräng
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Basgränd 40 såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt radhus om 5-6 rok och en totalyta om 164 kvm. Byggt 1968 i barnvänligt område. På entréplanet finns kök, badrum, två stora sovrum. På övre plan finns duschrum och 2 st sovrum båda med snedtak. På källarplanet finns ett stort vardagsrum (kan delas av så att ett ytterligare sovrum erhålles), WC, tvättstuga samt förråd/pannrum. Ytskikten i huset är mestadels från byggnadsåret och behöver på sikt renoveras. Friköpt tomt. Mycket barnvänligt med trevlig lekplats i anslutning till huset. Bra skolor och förskolor finns i området. Huset är besiktigat och köparen har tecknat försäkring mot dolda fel..

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.