Kärrgränd 27 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
3 260 000 kr
Referensnummer
134 716
Boarea/biarea
116/54 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus med källare
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Kärrgränd 27 såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta radhus med en totalyta om 170 kvm fördelat på tre plan. Huset har fina ytskick och nya golv på boendeplanen. På entréplan ligger husets sällskapsyta med ett välutrustat kök med träluckor med och rostfria vitvaror och matplats för 6-8 personer. Här finns även det stora vardagsrummet med nytt panoramafönster ut mot altan och trädgården. På det övre planen finns hela fyra sovrum alla i gott skick. Två rymliga helkaklade badrum (renoveringsbehov). På nedre plan finns gillestuga med öppen spis som ofta används som ungdomsrum eller uthyrningsdel. Separat ingång dusch/bastu/tvättutrymme. Balkong och uteplats/tomt i sydväst. Nya fönster i hela huset och ny elpanna. Huset är besiktigat och säljaren kommer att teckna försäkring mot dolda fel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.