Kärrgränd 82 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Gavelradhus i mycket gott skick, beläget i trivsamma Kälvesta

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
114/54 kvm
Driftkostnad
49 731 kr/år
Tomtarea
219 kvm
Såld
2020-06-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kärrgränd såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kärrgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i tre plan på totalt 168kvm. Huset är i mycket gott skick och är beläget i populära och barnvänliga Kälvesta!

De öppna ytorna på entréplanet ger en härlig känsla av rymd och tillåter dagsljuset flöda in i rummet. På detta plan finner ni vardagsrum, kök och matplats som tillsammans skapar trevliga sällskapsytor. Här finns också en öppen spis som förhöjer den mysiga känslan under de kallare månaderna av året. Det finns även WC och förvaring i en väl tilltagen garderob. På övre plan finns fyra välplanerade sovrum samt en öppen hall / rum som går att göras om efter behov till en walk-in-closet, kontor eller gästrum . Övre plan erbjuder även två badrum med smakfulla materialval och tidlösa färger. På nedre plan finner ni ett allrum med öppen spis, relaxavdelning med bastu samt tvättstuga. Här finns gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg.

Den friköpta trädgårdstomten är lättskött och ligger i insynsskyddat läge tack vare fina häckar som omger. En stor trädäckad altan som ligger delvis under tak inbjuder till trevliga grillkvällar med vänner och familj. På baksidan finns det även bra förvaring i förråd. Fastighetens läge i området är helt perfekt då tomten inte angränsar till någon bilgata och lekplats finns utanför dörren. Längst ner på gatan ligger även en fin parklek. En dröm för barnfamiljen! I Kälvesta har man närhet till förskola, skola, mataffär, stormarknad och busshållplats med bra förbindelser till såväl Spånga som Vällingby med all tänkbar service.

Huset är förhandsbesiktigat och säljaren har tecknat en dolda-fel försäkring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kälvesta

Mycket populärt och trivsamt område med närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Området är barnvänligt med lekparker och i det närmaste bilfria innergårdar. Runt knuten finns närmaste livsmedelsbutik. Ett område att trivas att bo, leva och arbeta på. Naturen med bad, båtplatser och sköna grönområdet finner du i närheten.

Närservice

I Kälvesta finns en hemköp. Vid Björnboda Torg finns restauranger, livsmedelsbutik, postombud och kiosk. Större köpcentrum och utbud finns i Vällingby Centrum samt i Spånga.

Sport och fritid

Kälvesta har bollplan och idrottsplats. I närliggande Vällingby finns sim och idrottshall och flertalet gym anläggningar. Sommartid även utomhusbassängen i Nälsta. Närhet till Grimsta naturreservat. Hela Vällingby omges av grönområden och blomstrande trädgårdar i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till spännande utflykter. I närheten finns fina bad utmed hela Hässelby området.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i form av bussar som på endast ca 10 minuter tar till dig Spånga pendeltåg station eller till tunnelbanan i Hässelby strand-samt vidare till Backlura, eller Vällingby-tunnelbana.

Familjeliv

Flera skolor (Björnbodaskolan och Sörgårdsskolan) och förskolor i området med trygg skolväg samt parkvägar till lekplatser. Björnideparken som är uppskattad lekpark hos barnen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.