Kärrgränd 82

Kärrgränd 82

Slutpris

5 100 000 kr


Kälvesta— Vällingby— Stockholm

Kärrgränd 82


Slutpris
5 100 000 kr

Kälvesta— Vällingby— Stockholm

Gavelradhus i mycket gott skick, beläget i trivsamma Kälvesta

Gavelradhus i tre plan på totalt 168kvm. Huset är i mycket gott skick och är beläget i populära och barnvänliga Kälvesta!

De öppna ytorna på entréplanet ger en härlig känsla av rymd och tillåter dagsljuset flöda in i rummet. På detta plan finner ni vardagsrum, kök och matplats som tillsammans skapar trevliga sällskapsytor. Här finns också en öppen spis som förhöjer den mysiga känslan under de kallare månaderna av året. Det finns även WC och förvaring i en väl tilltagen garderob. På övre plan finns fyra välplanerade sovrum samt en öppen hall / rum som går att göras om efter behov till en walk-in-closet, kontor eller gästrum . Övre plan erbjuder även två badrum med smakfulla materialval och tidlösa färger. På nedre plan finner ni ett allrum med öppen spis, relaxavdelning med bastu samt tvättstuga. Här finns gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg.

Den friköpta trädgårdstomten är lättskött och ligger i insynsskyddat läge tack vare fina häckar som omger. En stor trädäckad altan som ligger delvis under tak inbjuder till trevliga grillkvällar med vänner och familj. På baksidan finns det även bra förvaring i förråd. Fastighetens läge i området är helt perfekt då tomten inte angränsar till någon bilgata och lekplats finns utanför dörren. Längst ner på gatan ligger även en fin parklek. En dröm för barnfamiljen! I Kälvesta har man närhet till förskola, skola, mataffär, stormarknad och busshållplats med bra förbindelser till såväl Spånga som Vällingby med all tänkbar service.

Huset är förhandsbesiktigat och säljaren har tecknat en dolda-fel försäkring.


Boarea/biarea
114/54 kvm
Driftkostnad
49 731 kr/år
Tomtarea
219 kvm
Såld
2020-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.