Råcksta Gårdsväg 21, 11 tr / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 220 000 kr
Referensnummer
105 701
Boarea
75 kvm
Avgift
4 375 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råcksta Gårdsväg 21, 11 tr såldes av oss 2014-03-25. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad gavel 3:a om 75 m² i toppskick med fantastisk milsvid utsikt. Bekvämt boende i nyproduktion från 2012. Två hissar. Rymligt stilrent helkaklat badrum med TM/TT och duschhörna. Smakfullt kök med vita luckor och integrerade snygga vitvaror. Genomgående hög standard, bra materialval och tilltalande planlösning med stort vardagsrum, sovrum och klädkammare. Härlig balkong i bästa söderläge. Endast ca 300 meter till T-bana Råcksta. Promenadavstånd till förskolor, skolor, Nälstabadet, gym, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske. Gångavstånd till Vällingby C och dess utbud av butiker, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.