Råckstavägen 82 / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
129 485
Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 935 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råckstavägen 82 såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymlig tvåa på 67,5 kvm med en stor trädäckad altan på ca 20 kvm. Detta moderna boende erbjuder genomgående parkettgolv med ljusa väggar i hela lägenheten. Modernt kök med ekluckor och fullt utrustat med integrerad diskmaskin. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket med plats för både soffgrupp och matbord för åtminstone 8 personer. Klinkergolv och kakel i badrummet, tvättmaskin och torktumlare finns också. Sovrum med plats för både garderobsvägg och stor säng. Mycket lugnt och trevligt område. Nära Vällingby C med all dess tänkbara service, förskola, skolor, t-bana och bussar samt simhall. Busshållplats utanför porten med bussar till Vällingby och Spånga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.