Rödarvsgränd 23

Rödarvsgränd 23

Slutpris

6 500 000 kr


Kälvesta— Vällingby— STOCKHOLM

Rödarvsgränd 23


Slutpris
6 500 000 kr

Kälvesta— Vällingby— STOCKHOLM

Familjevilla om 191 kvm i Kälvesta!

Välkomna till denna trevliga tvåplansvilla om 191 kvm i populära och barnvänliga Kälvesta! Det här är ett hus för den stora familjen med hela fem (sju möjliga!) sovrum. Huset är i två plan, varav entréplanet är i soutteräng med entré, hobby-/sällskapsrum, två sovrum samt dusch, wc och bastu. På det övre planet ligger vardagsrummet med en fantastisk rymd och öppen spis och intill ligger det moderna köket med utgång till altanen. Vidare finns tre ordentliga sovrum, badrum samt tvättstuga. Fin trädgårdstomt med gräsmatta, träd en häck som skärmar av mot grannarna. Garaget ligger i soutterängplanet. Huset ligger på en lugn återvändsgata med väldigt lite trafik i attraktiva Kälvesta som är ett omtyckt och barnvänligt område i Vällingby. Området omges av fina promenadstråk, grönområden och härliga cykelbanor och flertalet skolor och förskolor finns i närheten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
191/69 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
825 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-02-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.