Vittangigatan 10, 1,5tr / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
130 306
Boarea
34 kvm
Avgift
2 031 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vittangigatan 10, 1,5tr såldes av oss 2014-08-06. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt förstaboende! 1:a i toppskick om 34m² på populära och lugna Vittangigatan.Tvättstuga och hiss finns. Välskött förening med god ekonomi. Smakfullt modernt kök med integrerade vitvaror och infällda spotlights i tak. Stort allrum med plats för både matbord, soffa, tv och säng. Stambytt helkaklat badrum. Trevlig balkong med utsikt över Vällingby C. Utmärkt läge endast ett par trappsteg ner till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, T-bana/buss och gym. Nära till simhall, Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Välkommen på visning! Missa inte!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.