Passvägen 5 / Saltarö / Värmdö

Slutpris
1 270 000 kr
Referensnummer
172 499
Boarea
32 kvm
Driftkostnad
3 545 kr/år
Tomtarea
2 570 kvm
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Passvägen 5 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Värmdö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus belägen på härlig naturtomt med soligt läge på vackra Saltarö med närhet till hav och bad och båtliv i Stockholms vackra skärgård. Två enklare stugor samt förråd/snickarbod/utedass. Det större huset om 32 kvm med vardagsrum och öppen spis, kök, matrum, sovhytt samt stor trädäckad altan i sydvästläge. Gästhus om ca 20 kvm. Renoveringsbehov.

Rofyllt skärgårdsboende med fina strövområden och flertalet bryggor med båtplatser i omgivningen. Mycket bra läge med kort promenad till badplats, busshållplats och förskola. Buss till Slussen på ca 55 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.