Torsby Sjöväg 22a / Torsby / Värmdö

Slutpris
5 250 000 kr
Referensnummer
165 171
Boarea
180 kvm
Tomtarea
2 040 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-07-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Torsby Sjöväg 22a såldes av oss 2014-07-11. Se alla våra försäljningar i Värmdö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Torsby och denna helt nybyggda villa i två plan i New-Englandstil med hänförande utsikt över den grönskande naturen. Huset är på 180 kvm om 7 rok varav 5 sovrum. På entréplan finns kök och vardagsrum i öppen planlösning och härlig köksö invid utgången till den trädäckade altanen i soligt läge. Utöver det finns helkaklat badrum, sovrum samt groventré/tvättstuga. På övre plan finns allrum med utgång till balkong med fri utsikt mot det grönskande landskapet, fyra sovrum med inbyggda garderober samt badrum och bastu. Genomgående ekparkett samt kakel/klinker i våtutrymmen, ljus enhetlig färgsättning och vattenburen värme. Huset är högt beläget på en höjd med trädtopparna och himlen som granne där du kan njuta av lugnet i härlig avstressande skärgårdsmiljö. Det finns plats för två bilar på tomten. Fotbollsplan, lekplats och pizzeria finns i området. Det är också nära till badplats och båtbrygga. Skola, förskola och närservice finns i Hemmesta. Vill du göra en utflykt är Siggesta gård alltid värt ett besök. Bra kommunikationer med buss till Slussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.