Huggarvägen 30 / Västerhaninge / HANINGE

Välplanerad 3,5:a med uthyrningsdel och gavelläge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 189 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2016-10-30. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huggarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna stora och välplanerade 3:a som tack vare sitt gavelläge har gjorts om till en praktisk 4:a. Här finns även en uthyrningsdel med egen ingång, badrum och stort sovrum. Lägenheten bjuder även på ett kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar med plats för stort matbord, ett stort badrum med praktiskt vädringsfönster, vardagsrum med fransk balkong samt två sovrum.

Tack vare lägenhetens väldisponerade 81 m² och gavelläge finns många möjligheter att skapa en planlösning som passar ens egna behov. Föreningen står inför ett stambyte som kommer innebära nya fräscha badrum för lägenhetsinnehavaren.

Lägenheten är belägen i populära och barnvänliga Ribby som är ett omtyckt område i Västerhaninge tack vare närheten till vacker natur, smidiga kommunikationer och utmärkta förskolor.

Inflytt mitten av januari.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration