Kvastgränd 3 / Västerhaninge / Haninge

Lyxigt & påkostat kedjehus - mot allmänning

Slutpris
5 010 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
32 150 kr/år
Tomtarea
518 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-06-01
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Kvastgränd såldes av oss 2017-06-01. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvastgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig med riktigt höga krav på ditt boende finns nu detta totalrenoverade, påkostade och mycket stilrena kedjehus beläget i en lugn återvändsgränd till försäljning. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Du möts utav stilfulla kulörsättningar, två lyxiga badrum, ett väl genomarbetat och skräddarsytt kök samt underbara sociala ytor som smälter samman på ett harmoniskt sätt och förenas med en inbyggd braskamin centralt i boendet. Upp till 4 sovrum finns att tillgå med möjlighet till 6 st. De stora arbetena är redan genomförda så som nytt tak, nya fönster och ny panel. Underbara skjutdörrspartier från vardagsrummet skapar en harmonisk övergång mellan ute och inne samt leder dig ut till den härliga uteplatsen med ett generöst trädäck och utespa med jacuzzi för upp till 10 personer. Den uppvuxna trädgården som gränsar mot allmänning bjuder på blomster och fruktträd och skapar ett ramverk för den bekväma familjen att vistas och umgås på. Villadrömmen gör sig fullkomlig med ett generöst garage och plats för flertal fordon samt stort förråd med snickarverkstad och en lekstuga för de minsta.
Underbara detaljer inkluderas så som genomtänkt utebelysning, motordrivna markiser och garageport båda styrs med fjärrkontroll samt en öppen planlösning som erbjuder stora sociala ytor att vistas på.

På bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i området.
Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till en unik köpchans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn