Norrskogsvägen 33 / Västerhaninge-Norrskogen / Västerhaninge / Haninge

Fräscht funkishus

Slutpris
3 910 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
24 995 kr/år
Tomtarea
511 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrskogsvägen såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Norrskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge-Norrskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräscht och välplanerat funkishus med unikt naturnära läge på mycket lugn återvändsgata. Huset har en ljus, praktisk och trivsam planering. Ett stort plus är den låga driftkostnaden!
Snyggt ekkök med bra matplats, maskiner i rostfritt och i anslutning till det helkaklade tvättrummet med groventré. Vardagsrum med värmande braskamin och utgång mot det fina uterummet. Föräldrasovrum med generös garderobsarrangemang och eget arbetsrum. Ljust inbjudande allrum med ryggåstak och fönster åt två håll. Vattenburen golvvärme och ekparkett i hela entréplanet.
Optimal trädgårdstomt med skyddad gräsplan mellan hus och carport. Trivsam fiskdamm och två soliga uteplatser. På tomten finns plats för tre bilar.



Behändigt litet arbetsrum/klädkammare invid Master Bedroom.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.