Ribbyvägen 2 / Västerhaninge / Haninge

Perfekt 1:a - ALLT ingår i avgiften!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 114 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2020-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ribbyvägen såldes av oss 2020-11-27. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på ribbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ditt kanske första boende, bekvämt beläget intill goda kommunikationer och med en avgift som inkluderar såväl el som värme, vatten och digital-Tv. Här finns väl tilltagna ytor och ett fullstort kök med plats för många runt matbordet.
Stambytt badrum utrustat med badkar samt i övrigt goda förvaringslösningar i lägenheten med tre inbyggda garderobsskåp. Stora fönster skapar ljus och rymd samt utsikt över den rofyllda innergården.

Lägenheten är bekvämt belägen med mindre än 100 m till närmsta busshållplats och ca 10 min promenadavstånd till såväl Västerhaninge Centrum med stort serviceutbud och utmärkta pendeltågskommunikationer.
Intilliggande natur, idrottsmöjligheter och strövområden omgärdar Västerhaninge och bidrar till en berikande fritid.
I Brf Ribby bor du bekvämt med en låg avgift och i en bra HSB förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningslokal, tvättstuga samt hobbyrum finns att nyttja för bostadsrättsinnehavaren.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.