Ringvägen 36, ½ tr / Västerhaninge Åby / Västerhaninge / Haninge

Gavel 2:a 1/2 trappa

Slutpris
1 135 000 kr
Referensnummer
104 846
Boarea
55 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 36, ½ tr såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trivsam gavellägenhet 1/2 trappa upp, med bekvämt läge intill närbutik och matställe. Mycket barnvänligt tack vara lekplats intill och nära till förskolan Parken. Det är bara några minuters gångavstånd till pendeltåg och Västerhaninge Centrum. Lägenheten ligger i ett lugnt område med stor innergård och nära till parken. Det är ca 300 meter till närmaste matbutik, Din Mat. Till ICA Supermarket är det ca 800 m.

Renoverat helkalat badrum, dessutom stambytt. Lägenheten har i övrigt äldre ytskikt och söker därför en händig köpare. Stabil förening och endast 3 604 kr i månadsavgift.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.