Ringvägen 92

Ringvägen 92

Slutpris

1 050 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 92


Slutpris
1 050 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Välplanerad 1:a med balkong!

1:a med renoveringsbehov med balkong på Ringvägen!

Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga 1:a på 38 kvm! Belägen på andra våningen med balkong som har ett ultimat solläge och utsikt över föreningens trevliga innergård.

Nu ges chansen att köpa en av de populära 1:orna på Ringvägen med kort gångavstånd till pendeltåg, buss, Västerhaninge C samt ett stenkast från underbara strövområden. Lägenheten i sig har mycket bra förvaringsytor och generösa garderober i såväl hall som kök samt en klädkammare i anslutning till allrummet. Till lägenheten hör även ett förråd belägen i samma port. Allrummet har utgång till balkongen och ytorna ger möjlighet till att avgränsa rummet för att få en separat sovdel. I allrummet finns även en praktisk klädkammare. Köket har bra ljusinsläpp, goda arbetsytor samt plats för matbord. Samtliga fönster är belägna mot den lugna innergården.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Strax utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande, Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Möjlighet finns till snabbt tillträde!


Boarea
38 kvm
Avgift
3 002 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-06

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2023-02-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.