Solhemsvägen 2 BV / Västerhaninge - Ribbyberg / Västerhaninge / Haninge

Trivsam mark-2:a i Västerhaninge Ribbyberg

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 006 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus i 2 plan
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Ribbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trivsam och rymlig mark-2:a med bra planlösning. Öppet mellan kök och vardagsrum. Praktiskt kapprum i anslutning till entrén. Balkong som skall byggas ut och inglasas.I avgiften ingår även el och kabel-TV. Lägenheten ligger i bästa delen av Solhemsvägen, ett trivsamt läge intill radhusbebyggelse. Det är kort gångavstånd till Ribbybergsskolan, till busshållplats och till välsorderad närbutik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.