Tungelstavägen 30A

Tungelstavägen 30A

Slutpris

4 850 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Tungelstavägen 30A


Slutpris
4 850 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Nyproducerad och bekväm villa med centralt läge!

Påtagligt hög livskvalité erbjuds familjen som önskar sig en nyproducerad villa (2014) där stort utrymme lämnats till det sociala familjelivet, fritidsaktiviteter förenat med bekvämligheter som en nybyggd fastighet med centralt läge erbjuder. Denna otroligt välplanerade villa om 7 rok belägen i Västerhaninges villaidyll Jägartorp har riktigt låga driftskostnader samt ett högt och fritt läge med gångavstånd till utmärkt service, skolor och kommunikationer.
Här erbjuds bekväma och moderna villafaciliteter så som fem sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, täljstenskamin, två stora badrum varav ett med bubbelbad och bastu samt härliga takfönster på våningsplanet där ljuset fullkomligt flödar in.
På den högt belägna tomten som lämpar sig för den bekväma familjen finns både gräsytor och odlingsmöjligheter samt mycket generösa vistelseytor på träalten som sträcker sig runt större delen av huset. Förberedelser utförda för ett utespa samt uppställningsyta för familjens fordon finns utanför huset. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till år 2030.

Strax utanför fastigheten finns både busshållplats och Ica Supermarket butik. På bekvämt avstånd, ca 500 m bort, finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig bekvämt själva till skolan och mycket god barnomsorg finns i området med allt från förskola till högstadium. Utmärkta kommunikationer finns och inom 30 minuter nås Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!


Boarea
ca 165 kvm
Driftkostnad
30 400 kr/år
Tomtarea
546 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-12

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Tungelstavägen såldes av oss 2018-05-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Tungelstavägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.