Norrvedastrand 10

Norrvedastrand 10

Slutpris

4 300 000 kr


Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Norrvedastrand 10


Slutpris
4 300 000 kr

Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Fantastiskt läge i ett välskött hus

Välkommen till Norrvedastrand! Nu finns här äntligen ett hus till salu, på första parkett dessutom. Förutom att huset och dess 54 kvm är välbyggt och andas av marina influenser, är det även smakfullt inrett och otroligt yteffektivt. Vardagsrum och kök i öppen lösning, kaklat duschrum med vakuumtoalett, tre sovrum och ett fint sovloft ovanför. En härlig takhöjd med synliga takbjälkar, vitsåpade trägolv och stort ljusinsläpp genom fönster mot vattnet. Braskaminen är både vacker att se på och värmer gott.
Här bor du ett stenkast från havet som även är en av dina närmaste grannar, i denna välskötta och trivsamma samfällighetsförening. Trädgården är även den välskött och precis som huset, vårdat genom åren för att forma denna unika sommardröm som fastigheten idag erbjuder.

En kort promenad ner till samfällighetens fantastiska bad- och båtplats där du inte bara finner en välskött strand med brygga, utan även båthus, bastu, lekplats och mer därtill. En välskött förening som har gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap.
Norrvedastrand finner du på Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ligger ca 2 mil från Norrtälje. Det är ca 1,5 km promenad till buss nr 638 till Norrtälje stad.
Vätö har blivit populärt på senare år tack vare tillgängligheten till Norrtälje samt närhet till skola/förskola, bygghandel, mataffär, pizzeria, och snabb access till havet från Vätösundet.



Välkommen på visning för möjligheten att tillbringa dina somrar och helger här!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
24 395 kr/år
Tomtarea
1 088 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.