Vattentornsvägen 2 / Marsbacken / Vätö / Norrtälje

Högt beläget hus i ostört läge

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
26 077 kr/år
Tomtarea
2 230 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vattentornsvägen såldes av oss 2016-11-12. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Vattentornsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt hus med optimalt läge i Marsbacken! Här bor du ostört på högre höjd med glimt mot vattnet. Huset är fullt permanentutrustat och dess 118 kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre stora sovrum, helkaklat duschrum med wc samt hall. I källaren finns ett lyxigt garage och längre ner på tomten står gäststugan. En stenlagd uppfart leder vidare runt huset för komfort och elegans.

Detta är ett hus som fungerar utmärkt både som fritidshus och permentbostad. Mys framför täljstenskaminen under höst- och vinterkvällar och fram mot våren flyttar med gärna ut på altanen och plockar fram grillen. Altanen har både ett parti under tak och en stor öppen del. Från den sistnämnda glimtar du vattnet mellan träden.
Bostaden har en genomgående hög standard och här har man verkligen tänkt på allt.

Marsbacken är ett populärt område på Vätös norra del. Närhet till bad i Vätösundet och fantastisk natur. Endast 30 min från Norrtälje stad med bra bilvägar.

Välkommen på visning och upplev huset på plats!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration