Dalgången 2 / Stegesund / Vaxholm

Sekelskiftesdröm på Stegesund

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
4 134 kr/mån
Rum
5 rum (0 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
2-plan med delvi källare och inredd vind
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalgången såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Dalgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stegesund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en sekelskiftesdröm som är lättskött. Då kan det här vara något för dig. Underbar sekelskiftesvåning i mindre bostadsrättsförening på vackra Stegesund. Endast ett stenkast från bryggan finns lägenheten som är belägen på mellanvåningen i det vackra 3-våningshuset. Egen entré i markplan och intill entrén finns även den del av trädgården som hör till lägenheten. Här kan du sitta på den nygjorda uteplatsen och njuta av lugnet på ön ostört.
Väl inne i lägenheten så tas du tillbaks till förra seklet. Sällskapsrum i fil, punschveranda, högt i tak, vackra fönster och trägolv. Med sina 5 rum så är det här ett rymligt och lättskött fritidsboende på en ö med Waxholmstrafik året runt ca 1 timme från Strömkajen i Stockholm. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.